Management

Bij RK Dressage worden hoge eisen gesteld betreft het management en de omstandigheden waaronder de paarden getraind worden. Door te beschikken over de meest optimale omstandigheden rondom het management en de omgeving worden de resultaten die in de training worden gestoken versterkt. De paarden staan op een locatie in Lunteren die van alle gemakken voorzien is. Er is een trainingsmolen aanwezig, ruime boxen, buitenpaddocks, een binnenbaan (17m x 35m), een buitenbaan (20m x 60m) en weidegang. RK Dressage is gevestigd op de accommodatie van Stal de Seggelaer in Lunteren.

Door te beschikken over de producten van Blue Hors Care kunnen de paarden optimaal getoiletteerd en verzorgd worden. Ook beschikken wij over de supplementen van PharmaHorse zodat elk paard een passende aanvulling krijgt naast de reguliere hoeveelheid kracht- en ruwvoer.

Blue Hors is een van de leidende hengstenstations in Europa en heeft alles onder één dak: hengsten, de verkoop van paarden en een eigen productlijn voor de verzorging en gezondheid van paarden. Deze productenlijn heet Blue Hors Care en bestaat uit kwaliteitsproducten voor de verzorging en gezondheid voor elk paard.

De producten van Blue Hors Care shopt u bij Welfare Horse & Care. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje sponsoren.

U kunt ook een e- mail met uw bestelling of vragen sturen naar [email protected] en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op!