Welfare Horse & Care 

Robbin is een trotse ambassadrice van Welfare Horse & Care. Zoals de naam al zegt staat dit bedrijf voor zowel de ruiter, als het paard en de verzorging. Welfare Horse & Care is een verkooppunt van kwalitatief hoogstaande merken als Equiline, Kentucky Horsewear, PS of Sweden, Horse Pilot, Fritz & Frodewin en Blue Hors Care. 


Naast de prachtige producten die zij verkopen produceren en verkopen zij ook stalbedding van Hennep, ook wel 'Hempbed' genoemd. 


Dankzij de natuurlijke sponswerking van hennep worden vocht (absorptievermogen tot wel 300%), geurtjes en ammoniak uitstekend opgenomen. Hempbed vormt een stabiel bed, door het gebruik ontstaat een veerkrachtige en isolerende bodem die optimaal is voor elk dier. Bovendien is het zuinig in gebruik; het kan langer blijven liggen. Dit bespaart u niet alleen materiaal, maar voorkomt ook veel arbeid en beperkt uw mestvolume tot een minimum.


Hempbed is nagenoeg stofvrij. Diverse dierenartsen adviseren, bij paarden met luchtwegenproblemen, om hennepstrooisel te gebruiken. Hoefsmeden constateren bij paarden die op hennepstrooisel staan minder problemen met de hoeven.

Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling verwijzen wij u graag door naar info@stoeterijwelfare.com en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Ook kunt u een kijkje nemen op de Facebookpagina van Welfare Horse & Care. Hier krijgt u een impressie van de prachtige collectie die zij verkopen. U kunt hier ook middels een privé bericht een bestelling plaatsen. 

PS of Sweden

PS of Sweden is een merk dat een bescheiden kijk op het leven heeft maar is niet bang om zelfverzekerd te zijn. PS of Sweden is een creatief en innovatief merk dat altijd oplossingsgericht denkt. In het assortiment bevinden zich alle producten die je als ruiter voor jezelf en je paard kan bedenken. Zowel dressuurmatig als voor de springruiters. Het merk is niet enkel innovatie, maar ook luxe en kwaliteit. 

PS of Sweden is in 2011 opgericht, vanaf het eerste moment staat design en kwaliteit centraal. PS of Sweden neemt de tijd voor het ontwikkelen van producten, immers willen zij enkel het beste dat er is. Bij het ontwikkelen van deze producten heeft PS of Sweden een uitgebreid netwerk over de hele wereld opgebouwd.  Zij werken constant hard om hun doel te bereiken: vertegenwoordiging in alle grote hippische naties van de wereld. 


Wat bedoelen zij met niet bang zijn? Nou, in de gedachten van PS of Sweden is alles heel gemakkelijk. Ze starten een proces, voeren beproevingen en fouten uit, ze proberen het opnieuw, ze huilen, lachen en krabben op hun hoofd over interculturele onderhandelingsverschillen. Maar ze verliezen hun drive nooit, zelfs niet als ze voor grote uitdagingen staan. Ze werken graag met hoge ambities. Ze negeren het als ze "nee ...", "oh ..." en "maar, ben je echt ..." langs hun pad horen. Ze luisteren niet meer naar negatieve meningen van buitenstaanders. Zij zijn PS of Sweden... Vooral deze laatste alinea sluit perfect aan op de gedachten gang van mij en de ambities van en met RK Dressage. 

Shop de mooiste artikelen van PS of Sweden bij Welfare Horse & Care of op www.psofsweden.com 

Petrie Ridingboots 


Petrie maakt eersteklas paardrijlaarzen voor ruiters die hun aandacht willen richten op het paardrijden. De perfect passende rijlaarzen sluiten aan en knellen niet en zijn essentieel voor het contact tussen ruiter en paard. Daarnaast maken de rijlaarzen de outfit compleet en de look subliem. Een verlengstuk van je persoonlijkheid. Als alles klopt, kun jij je volledig ontspannen of juist concentreren. Dat komt elke prestatie èn presentatie ten goede. 


Shop jouw favoriete laarzen bij www.petrie.nl of ontwerp je eigen laars via www.customizeyourboots.nl! Alles is mogelijk om jouw droomlaarzen samen te stellen. 

PharmaHorse 

PharmaHorse produceert pure producten van farmaceutische kwaliteit zonder onnodige vul- en smaakstoffen. Dat is de visie van PharmaHorse. Door de hoog gedoseerde en zuivere supplementen onderscheidt PharmaHorse zich. De hoogst haalbare kwaliteit van de paarden-, honden-, en kattensupplementen behalen we door te werken met Human Grade Quality grondstoffen. Deze kwaliteit is de reden dat PharmaHorse wordt gewaardeerd door vele (internationale) ruiters en amazones. 


Naast het bieden van de beste producten streven zij ook naar de beste service. Gratis verzending en het geven van advies op maat zijn slechts enkele aspecten. Meer weten over PharmaHorse? Op www.pharmahorse.nl vindt u alle informatie en kunt u een bestelling plaatsen. 

Willemijn Vos Photography

Willemijn Vos maakt al een geruime tijd schitterende foto's van Robbin en haar paarden. Willemijn is gespecialiseerd in paardenfotografie maar weet ook op een prachtige manier andere dieren vast te leggen. Momenteel ontwikkeld Willemijn haar techniek in de rijfoto's. Overigens kunnen er diverse fotoshoots geboekt worden en reist Willemijn door heel het land. Of het nu gaat om een serie blackfoto's, rijfoto's, portretfoto's of juist overige actiefoto's, alles is mogelijk. 

Neem snel een kijkje op haar Instagrampagina en krijg een impressie van haar prachtige werk www.instagram.com/wvos.photography/.