Over mij

Vanuit de passie voor het opleiden van (jonge) dressuurpaarden is RK Dressage ontstaan. Dagelijks houd ik mij bezig met het zadelmak maken, opleiden, doortrainen en uitbrengen van (jonge) getalenteerde dressuurpaarden. Ik ben een gedreven en gepassioneerde dressuuramazone in hart en nieren. Mijn passie ligt bij het opleiden van (jonge) dressuurpaarden. 'Voor mij is de band die je ontwikkeld met een paard het mooiste wat er is'. 'Elkaar leren begrijpen en het groeien is een gevoel waar ik elke dag van geniet'. Specifiek jonge paarden geven mij een bijzonder gevoel. In een korte tijd kan je zoveel bereiken met een jong dier, dat is echt heel bijzonder. 

RK Dressage is gespecialiseerd in het trainen van dressuurpaarden. Naast het opleiden van (jonge) paarden, kunt u bij RK Dressage ook terecht voor clinics en instructie. 

Bij RK Dressage worden niet alleen de paarden op gewenst niveau getraind, maar wij maken de paarden ook geschikt voor de verkoop. Daarnaast beschikt RK Dressage over een divers aanbod van dressuurpaarden, zowel zadelmak als op concoursniveau.